گفتگو با کارگردان حاضر در سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان زنجان
مشهود ابراهیم خانی : جشنوارههای تئاتر نیازمند حمایت است
مشهود ابراهیم خانی از پیشکسوتان بازیگری استان زنجان که با نمایش «سارای» در سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان زنجان حضور دارد معتقد است جشنواره های تئاتر محل محل رقابت و تبادل افکار و آشنایی مخاطبان با اجراهای مختلف است و بدون حمایت های مالی امکان تولید تئاتر نیست.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در زنجان، سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان زنجان از 22 لغایت 25 آبان ماه به دبیری امراله حسنی در زنجان برگزار شد.
مشهود ابراهیم خانی با کارگردانی نمایش «سارای» در بخش صحنهای سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان زنجان حضور داشت، به بهانه این حضور ، گفتوگویی با او انجام دادهایم که در ادامه خوانید :
داستان نمایش «سارای» در خصوص چیست؟
سارای یکی از داستان های کهن آذری است که نسل به نسل و سینه به سینه نقل شده که این کار توسط بنده و با همراهی هنرمندان و هنرجویان تئاتر استان زنجان تولید و در سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان زنجان به روی صحنه رفت.
به نظر شما اضافه شدن بخش خیابانی به جشنواره امسال چه تأثیری بر روند برگزاری آن دارد؟
حضور نمایشهای خیابانی شور و حال خاصی به جشنواره امسال داده بود اگر بخواهیم که این اجراها تنها در محوطه فرهنگسرا و در یک روز خاص خلاصه نشود باید حمایت ارگانهای ذی ربط را در پی داشته باشد خصوصاً حمایت شهرداری ها را تا بتواند در سطح شهرهای استان به اجرا دربیاید تا مخاطبان بتوانند با این نوع نمایش ها آشنایی بیشتری پیدا کنند.
برگزاری جشنواره های مختلف از جمله جشنواره استانی تئاتر چه تاثیری در رشد و اعتلای این هنر میتواند داشته باشد؟
جشنواره های تئاتر محل محل رقابت و تبادل افکار و آشنایی مخاطبان با اجراهای مختلف است که قطعا بدون حمایت های مالی امکان تولید تئاتر ممکن نیست.
جایگاه شهرستان زنجان در تئاتر استان کجاست؟
به علت عدم حمایت متاسفانه بسیاری از هنرمندان قدیمی کنار رفتهاند که در دهههای گذشته افتخارات زیادی در جشنوارههای مختلف کسب کردهبودند.
در مقایسه با ادوار گذشته، جشنواره استانی امسال را چگونه میبینید و این دوره چه نقاط ضعف و قوتی دارد؟
وضعیت اجراهای جشنواره به لحاظ کمیت خوب است ولی به لحاظ کیفیت به نسبت سالهای گذشته ضعیف بوده است که علت اصلی آن عدم حمایت و نظارت است که با این شرایط امیدوارم مسئولان چاره ای بیاندیشند تا از وضعیت کنونی خارج شویم.