در حال بارگذاری ...
...

گفت‌و‌گو با کارگردان نمایش «خیر نبینی سعیده» در جشنواره تئاتر زنجان

اصغر محمدی: شهرستان‌ها نقش پررنگی در اعتلای تئاتر زنجان دارند

گفت‌و‌گو با کارگردان نمایش «خیر نبینی سعیده»  در  جشنواره تئاتر زنجان

اصغر محمدی: شهرستان‌ها نقش پررنگی در اعتلای تئاتر زنجان دارند

اصغر محمدی که با نمایش «خیر نبینی سعیده» در جشنواره سی و چهارم حضور دشت بر این باور است که اگر توجه ویژه به شهرستان‌ها باعث می‌شود تئاتر استان به پویایی برسد. هنرمندان نباید درگیر حاشیه شوند چون هدف ما زنده نگه‌داشتن تئاتر است و در این میان شهرستان‌ها می‌توانند نقش پررنگی در اعتلای تئاتر استان زنجان داشته باشند.

 به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در استان زنجان، سی و چهارمین جشنواره تئاتر این استان به دبیری امرالله حسنی که از روز سه‌شنبه یکم آذر در شهر زنجان آغاز شد و پنجشنبه سوم آذر به پایان رسید.

اصغر محمدی سرپرست گروه نمایشی ساحل  که با کارگردانی نمایش «خیر نبینی سعیده» از شهر زنجان، در این رویداد هنری حضور داشت، درباره موضوع این نمایش گفت:« این نمایش با سبک کمدی درام به بررسی بعضی از معضلات و اتفاقاتی که در جامعه مرسوم هست می‌پردازد و آسیب‌های اجتماعی و خرده‌فرهنگ‌هایی که در کشور داریم و تبدیل به یک نوع فرهنگ شده می‌پردازد.»

او از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان و انجمن هنرهای نمایشی زنجان که در این شرایط اجتماعی و سیاسی اجازه ندادند چراغ این جشنواره  خاموش بشود تشکر کرد  و گفت :« این روزها به نظر من تئاتر استان زنجان آن پویایی و حرکت همیشگی را ندارد و تک‌تک ما برای احیای دوباره این تئاتر مسئول هستیم و باید با تولید تئاترهایی که با تماشاگر و عموم مردم بتواند ارتباط برقرار کند در این راستا تلاش کنیم. امیدوارم تئاتر استان زنجان رشد کند و در سطح کشور حرفی برای گفتن داشته باشد.»

او توضیح داد:« ما بعد از  بحرانی به نام کرونا  که چند سالی تئاتر را تحت تأثیر قرارداد دوباره برگشتیم به سالن‌های تئاتر .ماهیت تئاتر به زنده‌بودن آن است که بتواند با مخاطب ارتباط برقرار کند و به دلیل آنلاین بودن جشنواره‌ها کیفیت آثار افت کرد.»

این هنرمند با اشاره به اینکه در این دوره از جشنواره شهرستان‌های تابعه استان زنجان نقش پررنگی داشتند افزود:«شهرستان خدابنده دو کار، شهرستان خرمدره دو کار و شهرستان ابهر با یک کار در جشنواره حاضر بودند این نشان می‌دهد اگر به شهرستان‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشیم باعث می‌شود تئاتر استان به پویایی برسد . شهرستان‌ها باید از مسئولین مطالبه کنند و هنرمندان نباید درگیر حاشیه شوند چون هدف ما زنده نگه‌داشتن تئاتر است که در این میان شهرستان‌ها می‌توانند نقش پررنگی در اعتلای تئاتر استان زنجان داشته باشند.»

او درباره برگزاری جشنواره منطقه‌ای گفت: « چند سالی است بر اساس سیاست‌های هنرهای نمایشی کشور تئاتر منطقه‌ای را حذف‌شده بود و فیلم برگزیدگان تئاتر استان‌ها به دبیرخانه جشنواره ارسال می‌شد و آنجا مورد بازبینی قرار می‌گرفتند، یعنی 60 تا کار از 30 استان توسط بازبین‌ها مورد بازبینی قرار می‌گرفت که این اتفاق اصلاً تئاتری نیست. شاید این کار هزینه کمتری داشت ولی به لحاظ بازخورد و نتیجه اصلاً خوب نبود. من خیلی خوشحال هستم که جشنواره تئاتر منطقه‌ای مجدداً احیاشده است که این کار باعث می‌شود تئاتر زنده برگزار شود و هنرمندان تئاتر استان‌ها از یکدیگر خبر داشته باشند که همین به‌نوبه خود اتفاق خوبی است و تعامل و گفتگو منجر به تولید کارهای بهتر می‌شود.»